İş günlərində axşam evə çatanda çox vaxt yorğun oluram və mürəkkəb fəaliyyətlərə vaxt ayırmaq istəmirəm. Buna görə istənilən anda açıb bir müddət istifadə edə biləcəyim, sonra isə rahat şəkildə bağlaya biləcəyim onlayn seçimlər maraqlıdır. Azərbaycanda bu tip variantları araşdırarkən platformanın mobil cihazlarda düzgün işləməsi, səhifələrin tez açılması və istifadə prosesinin aydın olması nə qədər önəmlidir?
7 Views

Həftə ərzində işdən sonra insanın bir az fikrini başqa istiqamətə yönəltməyə ehtiyacı olur. Mən belə vaxtlarda telefonda müxtəlif rəqəmsal platformalara baxıram, amma çox mürəkkəb səhifələrdə uzun müddət qalmıram. Mənə görə rahat interfeys və aydın menyu hər şeydən vacibdir. Azərbaycan auditoriyası üçün müxtəlif variantları araşdırarkən ünvanına da nəzər salmaq olar. Mən belə səhifəyə ilk dəfə daxil olanda əvvəlcə ümumi quruluşa baxardım, sonra mobil telefonda əsas bölmələr arasında keçid edərdim. Əgər lazımi məlumatı tapmaq üçün uzun-uzadı axtarmaq lazım gəlmirsə, bu artıq yaxşı göstəricidir. Çünki axşam saatlarında istirahət üçün daxil olduğun səhifənin özü əlavə yorğunluq yaratmamalıdır. :) Azərbaycan dilində məlumatların aydın təqdim edilməsi də yerli istifadəçilər üçün rahat ola bilər. Məncə, yeni platforma seçənlər bir neçə variantı özləri yoxlamalı, şərtləri oxumalı və sonra şəxsi rahatlığa əsasən qərar verməlidirlər.